این بار و در یک مصاحبه اختصاصی به سراغ یکی از بزرگان و اساتید تابلوسازی کشور رفتیم. استاد محمدعلی نوری. مصاحبه با ایشان یکی از جذابترین و آموزندهترین مصاحبههای ما به شمار میرود. از شما دعوت میکنیم به این مصاحبه جذاب و آموزنده توجه کنید.
لطفا خودتان را با ذکر مسئولیتها و کارنامه معرفی بفرمایید.
اینجانب محمدعلی نوری با بیش از ۵۰ سال سابقه در زمینه تابلوسازی افتخار همکاری با عزیزان هنرمند تابلوساز را در مسئولیتهای مختلفی از جمله ریاست شرکت تعاونی تابلوسازان به مدت ۱۰ سال و ریاست اتحادیه صنف تابلوسازان را داشته و از زمان ادغام اتحادیه چاپخانهداران و تابلوسازان بهعنوان عضو هیئتمدیره این اتحادیه انجام وظیفه مینمایم.
شرایط تابلوسازی کشور را چطور ارزیابی میکنید؟
ایران کشوری پهناور با پتانسیلهای فراوان در بسیاری از صنایع میباشد. در این میان، صنعت تابلوسازی نیز از این موضوع مستثنی نبوده و با توجه به وجود طیف وسیعی از مشاغل و نیازمندی آنها برای ساخت تابلو بهعنوان شناسنامه کسبوکارهایشان فرصتهای زیادی را بیش روی خود دارد. همچنین دسترسی به نیروهای جوان و متخصص میتواند زمینه ساز ارتقای هر چه بیشتر این صنعت گردد.
خاطرنشان میگردد، به نظر من مهمترین دغدغه حال حاضر، اهمیت انتقال دانش و تجربه نسل پیشین این حرفه به نیروهای جوان و تازه وارد به این صنعت مهم میباشد. به نحوی که این نیروهای جوان ضمن بهکارگیری روشهای به روز و جدید تابلوسازی، سعی در حفظ کیفیت و اصالت این حرفه مهم داشته باشند.
آینده صنعت تابلوسازی را چطور میبینید؟
با توجه به اینکه در سالهای اخیر، ساخت تابلوهای شکیل با طراحی مناسب و چشم نواز نزد صاحبان مشاغل مختلف از اهمیت بالایی برخوردار گردیده است، پیشبینی بنده از آینده این است که صنعت تابلوسازی با افزایش تقاضا روبرو شده و رشد چشمگیری را شاهد خواهد بود.
توصیه شما به جوانان و علاقهمندان این حرفه چیست؟
توصیه بنده به تمامی عزیزانی که میخواهند در این حرفه موفق شوند این است که عاشق حرفهشان باشند. وقتی شما حرفهای را با عشق شروع میکنید، سختیهای آن برای شما شیرین میشود، از تمام زمانی که صرف انجام حرفهتان میکنید لذت میبرید.
مهمترین تجربهای که در این سالها بدست آوردید چه بود؟
مهمترین تجربهای که بنده در طی سالها فعالیت در این حرفه به دست آوردهام این است که کیفیت، موجب ماندگاری میگردد. هیچ عاملی نباید باعث شود توجه به کیفیت کنار گذاشته شود و کنترل کیفی خروجی کار میبایست در تمامی مراحل مورد توجه قرار گیرد.
به نظر شما نمایشگاه چه فوایدی برای صنف تابلوسازی دارد؟
شرکت در نمایشگاه ضمن معرفی توانمندیهای صنف تابلوسازی، ارتباط مستقیم با مشتریان و شناخت نیاز آنها میتواند در ارتقاء جایگاه این صنعت مهم و حیاتی نقش مهمی را ایفا کند. بعلاوه ارتباط با تامین کنندگانِ مواد خام، شناخت شرایط کلی بازار و برنامهریزی برای آن و بهروزرسانی دانش فنی و آشنایی صاحبان مشاغل با دستاوردهای نوین صنعت از دیگر فواید برگزاری نمایشگاه میباشد.
سخن آخری اگر هست بفرمایید …
در آخر ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای تمامی عزیزان و همکارانم در صنف تابلوسازی، آینده روشنی را برای ایشان از خداوند منّان خواستارم.
در ارتباط باشید